Home

Klippe i strikketøy

Klippe i strikketøy uten å sy - Norsk strikkeforbun

 1. Klippe i strikketøy uten å sy Noen ganger kan det være kjekt å kunne klippe i strikketøyet, f.eks ved montering av jakke eller hvis man strikker et teppe eller sjal i mønsterstrikk. Mål: Å lære om hva slags forsterkning man må bruke til ulike typer garn
 2. Klippe i strikketøy - trinn for trinn For noen sitter det langt inne å klippe i strikketøyet. Ikke så rart egentlig, man har gjerne brukt masse tid på å strikke - kanskje så fint man kan
 3. Jeg lærte å dampe strikketøy, men nå foretrekker jeg å vaske det i stedet. Kanskje vil kanten ha godt av en omgang med strykejernet for å legge seg enda mer ned, men det er ikke nødvendig. Det tok meg faktisk tre ganger lenger tid å fotografere, overføre bilder og skrive denne bloggposten enn å klippe opp og sy den jakka
 4. Velkommen til lære og klippe i strikketøy. Ditt strikketøy. Jeg tar opp tre metoder • Hvordan klippe i Superwash-*‐behandla garn, eller annet glatt garn som for eksempel alpakka, silke, bambus, nylon og lignende • Hvordan klippe opp uten å sy noe som helst på forhån

marion i det store hvite huset: Klippe i strikketøy

Sy og klippe går i hovedsak ut på at du har et klippefelt, på alt fra 3-6 masker, som er beregnet på å sy over, og så klippe i midten av sømmene. Jeg legger alltid opp 5 klippemasker, som jeg strikker 2 vrang, 1 rett, 2 vrang, uansett hva opriften sier Strikkeplagg som krever Montering, Har ofte en lei tendens til å bli liggende Mange kvier seg for monteringsarbeidet, Spesiellt for å klippe i strikketøyet Ja, det er litt arbeid, men slett ikke så mye at strikketøyet fortjener å bli liggende uten å ferdigstilles Fanakofta her for eksempel, er strikket med rundfelling Så slapp jeg å montere ermen Klippe. I strikketøy. Brrr. Tagged kauni, klippe i strikketøy, steeking, strikket skjørt, strikking, ull 2 Comments Post navigation. Pages. Om Mari; Email Subscription. Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email. Join 30 other follower Å klippe i strikketøy føles aldri riktig, selv om det er sydd aldri så bra og tett på forhånd. Her har jeg lagt ei avis mellom for- og bakstykket. Da snyter jeg meg selv for mulighetne til å hekte saksa i mønstertrådene på innsiden av ryggen, og klippe mer en hva jeg skal Snu, og klipp opp mellom sømmene fra siden med vliselin. Renklipp forsiktig. Påse at sik-sak søm ikke er løsnet - sy i så fall noen ekstra knappehullsting langs kanten for hånd. Etter at skuldrene er sydd sammen og presset, syes ermene i med tette sting fra retten

Her er en liten bonusfilm. Merete viser hvordan hun klipper opp foran på jakka Trudilutt. Rein ubehandla ull Her skriver jeg om om hvordan jeg monterte årets største julegave. Samboeren min hadde nemlig ønska seg Mariuskofte til jul. Den skulle ikke være helt etter oprifta, så X O X O ble bytta ut med noter jeg tegna selv. Godt gammeldags rutepapir, blyant, kalkulator og strikkeoprift i skjønn foren Et strikketøy er ikke nødvendgigvis ferdig når man har strikket det man ønsker, for så å ha felt av. Det gjenstår fortsatt litt arbeid for å ha avsluttet strikkingen. og klipp av etter ca. 10 masker. Da sitter tråden godt. Videoillustrasjon finner du her Pass på å klippe i mellom de sydde sømmene. Kofta er åpen, og slik ser klippekantene ut. Klippekantene pleier jeg å gå over og klippe litt finere, men pass på å ikke komme alt for nær sømmene. Slik ser belegget ut når det er ferdigstrikket

Steeking (klippe i strikketøyet!) Post by Symra » Thursday 9. February 2017 kl. 19.35. Noen som har erfaring med å hekle istedenfor å sy i garn som er ull/alpakkablanding? Og å bruke heklemetoden til ermehull istedenfor maskinsøm? Mvh liker ikke å sy i strikkinga (garnet er drops flora og kofta er liljerosett) Top For du kan klippe den maskerett oppover i sidene og videre langs ermene, klippe av overskytende, sy råkantene og maske den sammen igjen i sidene, da får du en hel bol og hele ermer uten synlig sømkant. _____ <<< When nothing goes right - go left >>> 10-04-13, 00:04. Nu kommer det de fleste får lidt sved på panden ved at tænke på, at klippe i strik ! Har selv i mange år ikke turdet prøve, men må sige at jeg fortryder ikke bare at have vovet pelsen langt før for det er virkelig ikke så farligt som man tror

med pinner: Oppklipping av strikka tin

 1. Så sånn så det ut før klipp: Har aldri prøvd å steeke før, og det å skulle klippe i strikketøy er jo ganske fryktinngytende. Men så har jeg også hatt god tid til å grue meg, så nå var det faktisk ikke så skummelt lenger
 2. Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120.000 gratis strikkeoprifter og hekleoprifter, og flotte garn til fantastiske priser
 3. Sy sammen strikketøy Hvordan maske sammen masker i strikketøy - erimag . Hvordan maske sammen masker i strikketøy. Å maske sammen masker i strikketøy har mange fordeler. Det kreerer en sømløs overgang mellom to deler av strikketøyet, som for eksempel på enden av en tå eller over skulderen i en genser med rett bole
 4. Jeg skal hekle og klippe en jakke seinere i dag, og tenkte at hvis noen lurer på et eller annet i forhold til den prosessen så kan dette være en grei anledning til å spørre - da kan jeg knipse bilder underveis hvis det trengs
 5. Mange synes det er skummelt å klippe i strikketøyet sitt, særlig uten å bruke symaskin til å sikre kantene, men strikker du i ren ull er det ingen grunn til å være redd for å klippe. Dette finnes utallige tutorials på nettet, og et nesten uendelig antall teknikker når man vil klippe i strikketøy

Strikketreff 2014 - Oslo: Workshop - klippe i strikketøye

Mange gir uttrykk for bekymring og en smule engstelse over å klippe i strikketøy. Og det hindrer jo mange i å lage mønstrestrikka jakker til store og små, sjal, babytepper og lignende der man ikke ønsker å strikke mønster fram og tilbake (på vranga). Eller når man har strikka så blir det liggende. Og liggende. Og liggende Klippe, klippe sa kjærringa..... Grøss og gru sier nå jeg! Å sette saksen i et strikketøy er risikosport og ganske skummelt, men må man så må man! Islendingen mannen fikk til jul var som kjent for kort og nå må jeg bare få en ordning på det. Klar, ferdig, klipp.... 02.okt.2016 - Tips til hvordan klippe i strikketøy. Heklemetoden. Instruksjonsvideo Ja, nå regner jeg med at Rikke prøver seg på montering neste gang hun strikker genser. Jeg minnes godt første gangen jeg skulle gjøre det - det var skummelt, spesielt å klippe opp i siden. Jeg har sydd i armer for hånd men jeg syns det går helt greit å sy på symaskinen - men det blir selvfølgelig helt perfekt når du man syr for hånd: Innlegg om klippe i strikketøy skrevet av Malsen. Det går en sauebølge gjennom nettstrikkeverdenen for tiden. Pinneguris fine Sinnasaujakke til voksne er strikket hundrevis av ganger på Ravelry og ligger i over 200 strikkelister - selvsagt i tillegg til alle de som har strikket den uten å publisere den gjennom Ravelry.Pinneguri har også laget mønsteret til den knallsøte barnejakken.

med pinner: Klipping uten symaski

 1. Jeg er slettes ikke redd for å sy og klippe i strikketøy, MEN jeg liker følelsen av at jeg bare kan strikke, strikke, strikke og avslutte med å feste tråder og sy igjen hullene under ermene. Jeg nærmer meg slutten på Mariusmaratonløpet, er i gang med siste genser nå, denne gang en i rundfelling til lillesøster
 2. Slik feller du av masker Strikk 2 masker, trekk deretter den først strikkede over den andre, slik pilen viser. Det er nå felt 1 maske, og det er 1 maske på høyre pinne. For å felle 1 maske til, strikk 1 ny maske og dra den gamle masken fra høyre pinne over den nye. Gjenta [
 3. Er så heldig at jeg har en dame som ordner slike ting, for å klippe i en nystrikket Mariusgenser, nei der går grensen! Heldige de to guttepjokkene som får så fine gensere til jul! Skal si du er både flittig og flink! Ha en fortsatt fin uke Cathrine! Klem Berit. Svar Slett
 4. sinnasau uten søm eller heklekant i sidene. Ikke noe problem når det er 100% ull. Jeg strikket i Kauni jeg da. Rart jeg ELSKER ull..

Siden jeg virkelig ikke liker å sy og klippe i strikketøy, strikker jeg mønster fram og tilbake. I går kveld begynte jeg å se slutten på strikketøyet bolen. Manglet bare å sy sammen skuldrene. Men følte no ikke stemte. Og det gjorde det jo ikke! Mangler litt mønster på forstykket Du tar en gammel ullgenser eller lignende, gjerne et halvferdig strikketøy i ull som aldri vil bli mer enn halvferdig, og vasker på 40 eller 60 grader med litt grønnsåpe i vaskemaskinen. Genseren vil tove, slik at du kan klippe i den uten at det rakner. Når genseren er tørr, klipper du sålene. Bruk gjerne gamle såler som mal

 1. Jeg syr 3 sømmer på hver side, totalt 6 sømmer, med plass til å klippe mellom.Vær obs på at du syr helt ned og helt opp i kofta, slik at det ikke kan rakne ut noen tråder Å klippe i strikketøy føles aldri riktig, selv om det er sydd aldri så bra og tett på forhånd
 2. dre heldig, og som dessuten tilhørte noen som ikke visste helt hvordan de skule få reparert den
 3. st holde på varmen.Likevel kan man selvsagt være uheldig og få rifter og hull i den. Men det er ikke sikkert at du behøver å levere jakken til en profesjonell tekstilreparatør for å fikse hullet
 4. Klipp, klippe, klippe, endring av gamle og nye strikkeplagg med og uten saks.Ta med havarerte strikketøy, strikkeplagg med figurproblemer eller noe annet du ikke bruker av en annen grunn. På kurset viser Ingun hvordan plaggene kan komme i fasong så de passer kroppen, smaken og livet
 5. Så til det som mange gruer mest for; klipp mellom sømmene. (Det er ikke så skummelt som det høres ut) 4. Slik ser det ut da man har klippet. Fjern de løse bitene av markerings-tråden. 5. Bruk en liten saks, gjerne broderi-saks, og ren-klipp kantene. 6. Vreng genseren med vrangen ut
 6. Hvordan jeg lære gjøre for å klippe opp i etterpå? Steeking er en strikketeknikk der plagget mønsteret har flere vertikale rader med masker som knitter skjærer hverandre for å skape en vertikal åpning. Det er som et sømmonn at kloakk bruke til å konstruere plagg, og strikkere ofte bruker det for kli

Klippe i strikketøy.... For første gang har jeg prøvd meg på en oprift der det skal klippes hull til ermer og halslinning. Jeg kan med en gang konstatere at jeg er glad jeg valgte å prøve dette ut på et bittelite baby-plagg framfor en stor voksengenser med tanke på resultatet Her sprer du veldig mye feilinnformasjon - den beste måten å sett i en arm på er å strikke 1vrang2rette 1 vrang etter å ha fellt to masker / og lagt opp to nye ) i hver side der armen skal inn - da har du samtidig noe å sy etter før du skal klippe - 2 omganger rettsøm - 1 omgang elastisk zigzag - SÅ masker du sammen skulderen for hånd. merk øverst på armen - og sy den. Til å beggynne med er det noe som føles helt feil med å klippe i strikketøy, og det har tatt noen plagg å komme hit, men nå, med litt røft ullgarn og hekleforsterkningen til Kate Davies, er klippekanter faktisk ganske gøy

med pinner: Å steke?Intet er nytt under solen! | Strikkelidenskap

Eg har aldri klippa i strikketøy før, men det blei så mange feil med forrige forsøk som eg strikka på gefühlen med øking og felling. Eg har hatt lyst å prøve å klippe i strikketøy. Passer fint å prøve på ein babyvest. Sent from my HUAWEI G6-L11 using Tapatalk Klipp opp mellom sømmene, Damp klippekantene ned mot Vrangen. Deretter festes belegget med knappenåler før det syes pent fast for hånd. med samme garn som er brukt i plagget, Både på retten og på vrangen. Jeg syr hele belegget fast for hånd, på retten først Etter at jeg lærte å klippe i strikketøy, har jeg foretrukket å gjøre det på nesten alt som skal deles og strikkes frem og tilbake. Så også her! I tillegg til å klippe opp, prøvde jeg en ny teknikk for knappestolpe, nemlig denne , som skal gi loddrette knappestolper Du må da rekke opp ved å klippe over tråden i en maske eller mellom to masker lenger oppe enn vrangborden, og dele arbeidet i to ved å sprette av eller splitte armen i to litt nedenfor der hvor du mener bråtet skal begynne. Så plukker du opp maskene, strikker på et nytt bråt eller en by nederdel på armene og feller av. Gå evt Trekk tråden gjennom og klipp av enden. Gjør på akkurat samme måten med den andre enden. Slik ser det ut når du er ferdig :) Les også disse sakene. BLING et helt nytt garn fra Du Store Alpakka. Ny modell. Ukens favoritt - 25 % på Faerytale. OM Marte Helgetun

Hannes-strikkerier: &quot;Nordkapp&quot; kofte uten lus

Qano: Klippe i strikketøy

Hekle og klippe Fanaboleroen veks. No mangler eg faktisk berre å strikka ein kant, hekla kantar og brodera så er han klar. På vegen til det måtte eg klippa opp framme. Symaskina står på hytta så den er ikkje tilgjengeleg Synes klipping i strikketøy kan være litt risikosport. Har opplevd ved et par anledninger at tråder har blitt dratt ut, å hekle på hver side av kanten, for så å klippe etterpå. Da slipper man belegg også. Her ikke forsøkt det ennå, men ser flere her inne har forsøkt, med et fint resultat

Hadde ALDRI tatt på meg å klippe i andres strikketøy. Knallfin genser. Svar Slett. Svar. Svar. Kort og Søm 18. mars 2013 kl. 23:18. Jeg har flere ganger takket pent nei til å montere andres strikkeprosjekter...en ting er å klippe i sitt eget (og event gjøre noe feil) klipper man feil i andres strikketøy, ja da blir det krise 507 Likes, 2 Comments - Sandra Marie Lund (@threadsofwonder) on Instagram: S T E E K I N G ️ Kunsten å klippe i strikketøyet står det på nett og det skal jeg si deg altså Jeg har sett at andre har tatt av vrangborden på diverse strikketøy og strikket det lenger, Klipp av vrangborden. Jeg valgte å klippe så det ble et par omganger før pinnen. Du kan nok klippe nærmere pinnen enn det jeg gjorde, men jeg syns det var tryggest slik De fleste på treffet er medlemmer på forumene uformelt.net og hobbyboden.com, og hovedmålet med treffet er sosialt samvær. Det er derfor minimalt med opplegg, men i år hadde vi workshop i klipping i strikketøyet med Pinneguri, foredrag ved Marte Sveen Edvardsen om kunstprosjektet hennes i Ekebergskogen og ikke minst 2 intense timer med garntafsing og shopping .å klippe i strikketøy??!! Kan bli nervevrak av mindre.. Men, jeg gidder ikke strikke mønster fremogtilbake, så da må man jo da... CUT in a knitted piece? Could turn out to be a nervewreck, but I do not knit back and forth.. Det gikk bra!! Marius med ribb er ferdig!! Startet opp i beg av september og er svært så fornøyd med resultatet

Marihøna's lille garnverden: Om å sy og klippe strikketøy

Bruker du anbefalt garn kan jakka klippes opp uten symaskin, og mønsteret beskriver også i ord og bilder heklemetoden (lenke til Nina Petrinas blogg om å klippe i strikketøy). Du trenger 600 - 1100 meter garn. 2 nøster bunnfarge, og 1 av hver mønsterfargene du ønsker Og til dere alle, kollegaen er usannsynlig takknemlig og glad for veldig god hjelp! Resultatet ble supert! Flinkeste Siv.<br /><br />God påske, med nytt strikketøy (med rundfelling;-)<br /><br />Ingunn Ingunn noreply@blogger.com tag:blogger.com,1999:blog-329973975654740731.post-7908998384858488488 2013-03-21T23:18:10.682+01:00 2013-03-21T23:18:10.682+01:0

Men nå, nå er ikke jeg redd lenger for å klippe i strikketøy. Nå bare observerer jeg at mange er det, særlig amerikanere (noe jeg tror har med skolesystemet å gjøre, at mange har kommet til strikking seinere i livet. Men ikke sitér meg på den hypotesen. Jeg syns du skal være fornøyd med jakka. Den ble jo flott! Når det gjelder å klippe i strikketøy går dette helt fint, videre er det smart å strikke sårkant på vrangen. Dvs. denne bretter du bare over der du har klippet og sydd og syr pent igjen med hånd

Klippe i strikketøy for å fikse arm - Hobby og fritid

Kamilla fra Lucky Loop har for første gang klippet i strikketøyet! På hennes blogg kan du se resultatet ;- 2019-jan-15 - Ja, efter att ha ägnat massor av tid, energi och kanske fram för allt kärlek till att skapa ett plagg med stickor och några nystan garn så är det normalt att vara extra varsam med det plagget. Bar I USA er strikking den nye avslappingsøvelsen «alle» driver med. 16 voksne damer tok like godt turen over dammen for å lære mer. For eksempel om montering For Helle er strikking også terapi. Hun er sjelden å se uten et strikketøy. Hun strikker i sofaen, foran tv-en, på bussen, i bilen (-Når mannen min kjører, altså!). Og de fleste andre steder. -Jeg slapper av når jeg strikker. Er til stede i øyeblikket. Det er utrolig godt, for det er så mye annet som roper på oppmerksomheten vår.

Video: Klipp i ull uten forsøm og sånt tull! - YouTub

Ninapetrinas blogg!: Klippetips for strikkejakke

Klippe i strikketøy - trinn for trinn For noen sitter det langt inne å klippe i strikketøyet. Ikke så rart egentlig, man har gjerne brukt masse tid på å strikke - kanskje så f.. Lappene kan du klippe av fra gamle og utslitte plagg. Da får du brukt dem i stedet for å bare måtte kaste dem. - Det viktigste når du skal lappe er å ikke bruke en nål som er for tjukk. Garnet du kan bruke er enten stoppegarn eller et tynt strikke- eller broderigarn, sier Gregersen Ved håndsydde knapphull må man klippe opp hullet først (til forskjell fra maskinsydde, som man klipper opp etterpå). Om man foretrekker det, kan man, i stedet for å sy rundt med maskin, tråkle for hånd eller sy med kastesting langs kanten av knapphullet. Å sy med sikk-sakk er det også noen som gjør, jeg synes det ofte blir litt for hardt og fører for mye (det kan også synes gjennom. Det vil si at også v-halsen foran er strikket rundt, og så sydd og klippet opp. Mye enklere og raskere, selv om det var noe nervepirrende å klippe i glatt og mykt strikketøy. Jeg har klippet i strikketøy før noen ganger, men det har stort sett vært ubehandla ull, som gjerne tover seg pittelitt allerede under strikking

..har jeg gjort i dag... Det var nemlig å klippe i strikketøyet... Ja...min mor hadde sydd to sømmer jeg skulle klippe i mellom, og det gik.. Om å sy og klippe strikketøy. Jeg har aldri likt tanken på å klippe i strikketøyet. Tenk hvis sømmen ikke er bra nok og alt rakner?? Det er nok derfor jeg har holdt meg unna prosjekter som må klippes, ja, tenk, jeg har bare en gang strikket noe som måtte syes og klippes I dag har jeg sydd og klippet i strikketøy for første gang.....men jeg er ikke helt ferdig, Bildet gir meg et lite snev av angst, men i kontrollerte former går slikt bra ;) Sy først, klippe etterpå. To be continued..... Lagt inn av Komadyret. Send dette via e-post Blogg dette! Del på Twitter Del på Facebook Del på Pinterest. 5. Deretter nøt vi noen timer i solen med og uten strikketøy. I dag er det overskyet og dagen blir tilbragt innendørs. Har de siste dagene/ukene plukket opp litt tips og oprifter jeg tenkte jeg skulle dele med dere i dette innlegget. Prøver alltid å kopierer linken til tips jeg syns er bra, og lagre de slik at jeg lett finner tilbake til de

- SmåØyeblikk -: FanagenserWenches hobbyblogg

Kjedelig å klippe i et så godt som ferdig skjørt. Jeg reiser aldri på ferie uten et strikketøy, og har som regel alltid med meg garn og tekstiler i kofferten når jeg kommer hjem. Min ledestjerne er min barndoms heltinne Pippi Langstrømpe. Er jeg i tvil så spør jeg:. klippe i strikketøy (2) kofte (4) Konfirmasjon (1) Kortholdere (2) Kurs (1) lommebok (1) Lommetøfler (1) Lue (3) Løper (1) Marius (1) Mønstermapper (2) møte (1) nisser (1) Norsk Strikkeforening (1) NSF (1) Nøkkelringer (2) Nåleputer (1) Penal (3) Photoscape (1) Pose til kaffekoppen (1) Projo (4) på pinnene (1) På tur (5) Påske (3) RG. Når det gjelder å feste tråder, som det kan bli mange av i mine fargerike sokker og votter, så har jeg funnet ut at det går raskere når jeg bruker flere nåler som jeg trer i og fester før jeg klipper av garnet. Ikke fjern nåla før du er klar for å klippe tråden. Dette for du ikke så lett risikerer å klippe av feil tråd Strikking, DIY, oprifter, smarte tips. Plantetriksene du trenger denne våren Mangler du grønne fingre? Her får du tips og inspirasjon for å få en grønn vår Selvfølgelig er det rundfelling, haha... sy og klippe i strikketøy er ikke noe jeg gjør med glede, dette er den perfekte løsningen. Jeg leita lenge etter en oprift på fana med rundfelling ti

Klippe-i-strikketøy-angsten sitter fremdeles i her, men jeg håper på å kurere den i 2014. Shoppestopp på garn også, flinke du:-) (Jeg har redusert garnlageret mitt i året som har gått, så jeg har unntatt garn og stoff fra min #shoppestopp2014 Etiketter til strikketøy. Vi trykker alle typer etiketter og klistremerker. Rask levering til riktig pris Utvikler, produserer og leverer selvklebende etiketter, film, folie og laminater. Bestill Trenger du en passende og god etikett til et produkt? Så vi kan i Rustung Etiketter kan være nyttig Og siden det bare er fem deler å klippe (doble), var det rimelig fort gjort. Så nå ligger kjolen klippet og klar til kasting, vlieseline og innsnitt i morgen! så nå skal jeg rett og slett slappe av med et strikketøy som har ligget stille en stund Den gang vi kom til verden da fikk vi en presang, et nøste med vår skjebne, og ingen vet hvor lang. Da la vi alle masker opp til livets strikketøy, der vil det stå i mønsteret når vi jukset og vi løy. Hver maske er en dag, og hver omgang er et år, og alt vi gjør og sier i strikketøyet står. Og mistet vi en maske og lot den rakne ned, det var kan hende venner vi aldri mer fikk se.

Onsdag betyr strikkekafe! Hver onsdag i 2,5 år har vi hatt strikkekafe i butikken fra 18:00-20:00. Utrolig hyggelig å sitte sammen å strikke, drikke kaffe, se på nye oprifter og diskutere garn og strikketeknikker Det var akkurat så skummelt som jeg hadde forestilt meg, men etter å ha tatt til meg diverse tips lot jeg det stå til og satte i gang. For en tilfredsstillelse å ha fikset klipping i strikketøy! Ifølge mønsteret skal man brodere BA-BU over en av bilene foran og bak, men jeg droppet det. Synes den ble helt fin uten Tredje grunnen til at dette ble liggende (en god grunn synes jeg) er min generelle vegring mot å klippe i strikketøy og ekstra vegring mot å klippe i cashmere! Men den avgjørelsen ble vel egentlig tatt når jeg bestemte meg for at det var uaktuelt å strikke frem og tilbake med så mye mønster Vrang to sammen, til vrang vare to masker, vrang to sammen. Fell av resterende masker. Klipp av resterende garn. • Tiltak 3 inches fra begynnelsen av strikking. Sy en knapp på dette punktet, i sentrum av strikketøy. Brett toppen av strikketøy over og trykk på knappen gjennom knapphullet

Montering - Sy og klipp! — Strikkezilla Desig

Jummy! Søndag, og god iskaffi! Jeg kjøpte to iskaffier som var nedsatt femti prisent på grunn av kort holdbarhetsdato. Og jeg vet ikke om dere pleier å handle slike nedsatt på grunn av kort holdbarhet-varer. Men jeg kikker ofte forbi der i butikken som de legger disse varene, sånn i tilfell - en blogg mest om strikking... 10. feb. 2014. Førstegangsfødende (i strikkeverden Synes klipping i strikketøy kan være litt risikosport. Har opplevd ved et par anledninger at tråder har blitt dratt ut, selv med små sting og flere omganger med symaskinen. <br /><br />Vanligvis pleier jeg å plukke opp masker langs kanten og strikke kant, men ser at måten du gjør det på, med en ferdig kant gir et penere resultat kan en klippe ut dette i f.eks. et annet stoff. Jeg gjør det veldig enkelt og legger stoffet dobbelt, og klipper det av ca. 4-5 cm nedenfor armhulen. På bildet ovenfor har jeg tegnet en strek der jeg vil bærestykket skal slutte, men så klipper jeg her 1-2 cm ekstra for å få godt sømmonn

Montering, -en veiledning - strikkespin

Designet av Cecilie Kaurin and Linn Bryhn Jacobsen Siden tidlig 70 tallet har hønsestrikkbegrepet betydd fargerike plagg strikket i naturmaterialer, gjerne ull, og gjerne restegarn. De er helst strikket på rundpinne - det er ikke lett å strikke mønster frem og tilbake. Fargene som settes samme .å klippe i strikketøy??!! Kan bli nervevrak av mindre.. Men, jeg gidder ikke strikke mønster fremogtilbake, så da må man jo da... CUT in a knitted piece? Could turn out to be a nervewreck, but I do not knit back and forth.. Det gikk bra!! Marius med ribb er ferdig!! Startet opp i beg av september og er svært så fornøyd med resultatet Det er litt skrekkblandet fryd å klippe i strikketøy;) Du kan jo strikke deg en liten lapp å klippe i, så blir det ikke like skummelt når det gjelder;) Det går nok så fint så! Gleder meg til å se den ferdig:).

- with 100% love: Heldress i mønsterstrikk

Jeg har strikket en sinnasaujakke - min første jakke som er strikket rundt og skal klippes opp. Jeg har lest opriften, googlet på både videoer og bilder men finner ikke noe som kan gjøre meg helt sikker på neste skritt nå. Jeg skal altså plukke opp masker og strikke en knappestolpe før jeg hekler eller syr to sømmer og klipper opp mellom disse Klipp av tråden. Hank: Legg opp 27 lm med heklenålen. Rad 1: Begynn å hekle i andre lm fra nålen. Hekle 26 hst. Hekle en lm (snumaske). Rad 2: Snu og hekle fm i hver hst. Klipp av tråden et stykke fra arbeidet slik at du kan feste hanken med den. Sy fast hanken midt på en av kantene. Fest alle løse tråder. Toving: Rull det strikkede. Sånn fortsetter du til du ikke har flere masker igjen, klipp av tråden, og trekk den gjennom den siste masken. Husk å felle av litt løst eller bruke en tykkere pinne på avfellingen så den ikke blir for stram. Når du feller av i vrangbord vil avfellingskanten se litt bølgete ut, akkurat som vrangborden (Fru Knutsen har sydd inn glidelås; kan love deg at å klippe i noe man har strikket selv ikke bare er enkelt!) Blir nok en fornøyd liten Vetle i denne. Eller Viktor? Sigurd? Sigbjørn? S0ndre? Vetle. Under dressen ymse tapetprøver; o lykke admin Post baby, Strikketøy, tape

klippe i strikketøy Mar

Koften ble kjempefin!! Men jeg skal være enig med deg at det der med å sy og så klippe i nystrikket strikketøydet kan være skummelt. Det går som regel greit når man først starter. Det verste er å finne frem symaskinen og gå i gang. For tenk om det rakne «Jeg tok den lilla genseren fram lørdag og rekte opp den over ti centimeter høye, trange halsen. Selve halsfellingen var fin, så dermed brukte jeg heklenål for å hente opp masker og brukte «opprekk-garnet» til å strikke to riller før jeg felte av Den er rigtig flot - jeg kan virkelig godt lide de mange farver i striberne!<br />Jeg skal altid tage mig grundtigt sammen før det lykkes at klippe i mit strik ;) Anonymous noreply@blogger.com tag:blogger.com,1999:blog-8483237081056232189.post-3116158094836472413 2011-02-14T10:16:56.429+01:00 2011-02-14T10:16:56.429+01:0 Klippe klippe klippe Foto: myplanb.no. Teppet er klippet opp i en ca 1 cm bred strimmel og kurven er heklet med halvstaver. Det gir et stødig og godt resultat. Jeg har brukt heklenål str. 5. Slik gjør du: Leg opp 5 lm og samle dem i en ring med 1 kjm. 1

Tredje grunnen til at dette ble liggende (en god grunn synes jeg) er min generelle vegring mot å klippe i strikketøy og ekstra vegring mot å klippe i cashmere! Men den avgjørelsen ble vel egentlig tatt når jeg bestemte meg for at det var uaktuelt å strikke frem og tilbake med så mye mønster. Ermehull må han jo nesten ha.. Klipp av garnet. Videre skal det strikkes fram og tilbake i mønster som før, men p begynner på høyre side av de avfelte m på forstykket. Fell videre til halsringning på hver 2. p i hver side med 3,2,1,1 m (likt for alle størrelser) = 134 (146) 160 (174) 188 m igjen på p

Se klipp Bli med inn i NRKs humorjungel Flere nyheter fra NRK Vestfold og Telemark. Lensmann i leserinnlegg etter dødsulykke: - Disse mørke kreftene må ut i lyset. Her. Tror jeg må prøve meg på denne ja :) Men strikker du rundt på rundpinne og klipper opp, eller strikker du frem og tilbake? jeg har aldri klippet i strikketøy før og synes det virker veldig skummelt. men så er det vel også veldig stress og strikke mye vrangt med så mye mønster.. hm.. Alltid klippe håret når det er fuktig - ikke søkk våt -. Slik at den klamrer seg sammen og har en bedre sjanse til å bo satt mens du trimme håret Fordi holde håret på plass er så avgjørende for denne type hårklipp, mange stylister bruke en kutte lotion eller en veldig lett styling gel på håret for ekstra kontroll

Strikkepiken - Montering av kofte med doble stolpe

Klipp av garnet og trekk tråden gjennom de resterende 10 m. Trekk godt sammen og fest tråden godt.» Toving: Så skal høna sys sammen i ryggen. Og så skal den toves. Det er alltid gøy og litt spennende å putte et strikketøy i vaskemaskingen for toving. Her er det 40 grader på vanlig vaskeprogram,. Havrekjeks og strikketøy God tirsdagskveld :-) Hva gjør man en tirsdagskveld i deilig, skarp høstluft etter at man har vært på en lang lu... Superenkelt skjørt sydd på en tim Klipp til hjerter i skumgummi. Dra ulla ut i tynne flak og begynn å surre den litt stramt rundt skumgummiformen. Dypp hjertet i såpevannet og gni lett så ulla fester seg litt. Husk at du må bestandig legge tørre ullflak utenpå, elles vil de ikke feste seg på det forrige. Når skumgummien er helt dekket til av ull, begynner tovingen At jeg kan strikke, kan jeg takke bestemoren min for. Hun har lært meg alt jeg kan og har alltid vært familiens strikkeguru. Hadde noen i familien strikk i oppveksten, så var det bestemor som hadde laget det. Jeg kan nesten ikke huske å ha sett henne uten strikketøy i hånden Norske jenter har hevet seg over strikkepinnene etter at Tone Damli-stylist Line Langmo delte opriften til sommerens lekreste strikkegenser. - Interessen er enorm, sier garnekspert

Cathrines Kreative Hjørne: Strikke tips: Montering av ermer

Kluter er et perfekt strikketøy om sommeren, Ta kontakt, helst på messenger, hvis du ønsker at vi skal klippe stoffer klart til deg Vi kan leverer ordre over 500,- gratis hjem til deg som bor i Arendal. Men vi kan også sende i posten 20/03/2020

 • Ferdig hus.
 • Mdg oslo liste.
 • Eksempler på konklusjoner.
 • Sas lounge.
 • Reformhaus stuttgart west.
 • Mudo gym priser.
 • Dom buchhandlung öffnungszeiten.
 • Huldreheimen vinter.
 • Frogner apartments grunerløkka.
 • Kongsvikklinikken premiere.
 • Pizzasaus matprat.
 • Lesarion forum.
 • Soy luna norsk stemmer.
 • Best players fm 18.
 • Atm nearby my location.
 • Baby jogger city mini gt tilbehør.
 • Formel 1 2017.
 • Kaffeerösterei karlsruhe schlachthof.
 • Happy hour trier.
 • Malinki u18 formular.
 • Nato konflikt.
 • Blanco select eimer 15 liter.
 • Harley davidson kläder kina.
 • Mtb jugendcamp.
 • Caroline nielsen journaliste.
 • Singletanz backenköhler.
 • Flyshow 2017.
 • Hej på italienska.
 • Florian stetter.
 • Apocillin ved tannverk.
 • Watch geordie show season 14.
 • Falkensteiner kroatien tui.
 • Winterbilder würzburg.
 • Android kontakte ansicht ändern.
 • Pippi langstrømpe 1969.
 • Negle lampe.
 • Beta økonomi.
 • Msc divina deck plan.
 • Kvartalet legekontor namsos.
 • R6 stats.
 • Audi r8 wiki.