Home

Øke masker i begynnelsen av pinnen

Hvordan øke på en usynlig måte (Tutorial Video

 1. I denne DROPS video viser vi hvordan man kan gjøre en usynlig måte å øke 1 maske på. Arbeidets høyre side: Løft opp tråden mellom 2 masker med venstre pinne i den forreste del av masken og strikk 1 maske i den bakerste maskebuen av denne nye masken
 2. Hvordan øke masker i begynnelsen av en pinne? Se videoen! Kristin Wiola har en smart måte å gjøre det på. God påske
 3. Legge Opp Masker I Begynnelsen Av Pinnen. Her må det være feil i opriften? Det står at man skal legge opp 44 masker, og øke 4 masker jevnt fordelt etter at man har strikket vrangborden.Driver og ordner med diagrammer/ mønster til selbuvotter nå
 4. Øking av masker på begynnelsen og slutten av pinnen.. Lagt inn av ihila kl. 14:23. Send dette via e-post Blogg dette! Del på Twitter Del på Facebook Del på Pinterest. Etiketter: Strikketips. Ingen kommentarer: Legg inn en kommentar. Nyere innlegg Eldre innlegg Startsiden. Abonner på: Legg inn kommentarer (Atom

to pinner - Hvordan øke masker i begynnelsen av en pinne?

Hvordan øke antall masker når du strikker. Sandnes Garn en serie av introduksjonsvideoen om de grunnleggende teknikkene du bør lære deg. Det er mange måter å øke antall av masker. I videoen vises det hvordan du kan øke antall masker med to ekstra masker på en omgang. Følg med og lykke til Du stikker bare pinnen igjennom det bakerste leddet i steden for foran som en vanlig rettmaske. Og når du fortsetter da, så har du økt en maske mot venstre. Når du har kommet rundt til andre siden, og har igjen 1 maske før du har strikket en runde, skal du øke en maske mot høyre Stikk pinnen din i bakre del av masken slik, og ta masken av pinnen (uten å strikke den). Tråden vil nå legge seg slik at den ligger naturlig bak, og du kan strikke videre på vanlig måte. Siste maske på pinnen strikker du rett. Det er kun den første maske du tar løst av på denne måten

Legge Opp Masker I Begynnelsen Av Pinnen - Parade Blo

 1. Strikke samme maske to ganger. Start med å strikke masken du vil øke ut på vanlig vis, men ikke før den over til pinnen i høyre hånd. I stedet strikker du samme maske, men nå i bakre del av løkken. Så kan du overføre masken til pinnen i høyre hånd
 2. Tips: Mange forskjellige måter å øke på De fleste økningene gjøres fra rettsiden. Her viser vi hvordan man øker én maske i arbeidet ved å strikke to masker i én maske, men man kan øke på mange forskjellige måter i tillegg til denne
 3. Husk at der masker felles av brukes 2 masker, så tell dem som 2 masker, ikke 1. Økninger teller som 1 maske, selv om de blir til 2 masker i neste omgang. Kast telles ikke siden de ikke brukes som maske før i neste omgang (og fordi hvis den første omgangen passer til en ny strikketeknikk vil den neste også gjøre det
 4. Sett pinnen inn i den bakre delen av masken. 1/3 Slik starter du når du skal strikke Kast kan også brukes for å øke antall masker. Da strikkes den vridd for å hindre Når du feller ved hals eller arm, står det ofte beskrevet slik: Fell 3,2,1. Det betyr at du skal felle på begynnelsen av hver omgang og må ikke blandes med 3-2-1.

Øke til høyre: Plukk opp tråden mellom 2 masker ved å føre pinnen inn forfra og vri den til høyre slik at det blir en løkke. Sett denne løkka på venstre pinne og strikk den som om den var en maske i den teknikken du strikker i (rett eller vrang) masker på hjelpepinnen i begynnelsen av hver pinne (= 30 masker i hver side). Sett alle maskene på samme rundpinne nr 3½. Strikk 1 omgang rett, som samtidig det felles jevnt fordelt til (114) 120 (120) 126 masker. La maskene være på pinnen til halskant. Montering: Halskant: Skift til rundpinne nr 3. Strikk diagram . Strikk med G natur, Første maske taes løs av . Når halvparten av restegarnet er strikket opp. eller man har strikket som stor som man vil. felles det 1 maske i begynnelsen og slutten av annenhver pinne. innenfor de 2 kantmaskene og et kast. Ettersom vi lager et kast for at hullraden skal vare hele klutekanten rundt. strikkes 3 masker rett eller vridd rett. Ta 1 maske løs av pinnen: Overfør masken fra venstre til høyre pinne uten å strikke den. Du skal overføre masken uten å vri den, som om du skulle til å strikke den vrangt, slik at den står helt likt på høyre pinne som den sto på venstre

Øking av masker på begynnelsen og slutten av pinnen

Pinne 4 til 4,5 Garnforbruk: 25 g til et lite sjal, 50 til et stort Legg opp 5 masker og strikk 2 omganger. Øk i begynnelsen av hver pinne slik: Strikk 2 m, ta et kast på pinnen og strikk pinnen ut. Ved å øke med et kast, får man en hullkant. Spar 7-8 m garn til å felle av siste omgang til et lite sjal, tilsvarende mengde til et stort Legg opp 3 masker, strikk en omgang rett. Fortsett med rettstrikk og øk deretter 1 maske i begynnelsen av hver pinne. Strikk til sjerfet er i ønsket størrelse, som regel bør det strikkes enda litt større, slik at du er sikker på at det er stort nok når det skal rundt skuldrene. Siste omgang fø Neste pinne (vrangsiden): Strikk 2 vr sammen, strikk ut pinnen. Neste pinne: Strikk til det gjenstår 2 m, 2 r smn. Fortsett å felle 1 m i siden på hver omg til du har 12 m igjen på pinnen (inkludert 11 m ribb). Hent opp masker langs de maskene du har felt, 1 m i hver maske. Strikk 6 cm ribb over alle maskene. Fell av på siste omg Fell en maske ved halsåpningen hver 2. pinne til du har 19 m igjen på pinnen. Gjenta på andre siden av halsåpningen. Fell av. Ermer. Legg opp 26 m på strømpepinne nr. 7. Strikk vrangbord rundt til arbeidet måler 5 cm. Strikk en omgang rett samtidig som du øker 26 m jevnt fordelt = 52 m. Bytt til liten rundpinne nr. 7. Strikk 8 m rett. Jeg økte med 1 maske på hver pinne, altså 4;) Hvordan øke? Vel, se her: Jeg skal snart til med tommelen, men det ser ut til at det kan være en feil i diagrammet. I mønsteret er det 3 hvite masker i begynnelsen og slutten av fremsiden, men når jeg skal strikke dette, stemmer det bare ikke. For å få dette til,.

Å øke masker (øk) Rette masker (r) Vrange masker (vr) I tillegg ser du ofte disse forkortelsene: Masker (m) Omgang (omg) Pinne (p) Rettside (rs) Vrangside (vs) Andre nyttige uttrykk det er kjekt å vite om: Bol (kroppen på genseren - uten armer) En maskemarkør er en liten markør som du setter i begynnelsen av omgangen,. Anonymkode: ec4a7...ec0 Sannsynligvis blir man nektet å reise av flyselskapet om passet ikke er i orden. Det skjedde svogeren min. Anonymkode: d3dc4...154 Gå til innhol Elastisk avfelling går ut på at du legger opp to nye masker på begynnelsen av avfellingen, strikker to rett, feller én maske ved å strikke to masker vridd sammen (gjennom det bakre maskeleddet istedenfor det fremste som vanlig ved rettmasker) før du flytter de tre maskene på høyre pinne tilbake på den venstre pinnen Strikk en omgang rett samtidig som du øker til 6 masker på pinnen. Nå skal du strikke riller. I begynnelsen av hver pinne skal du øke, og det gjøres slik: Strikk 2 m rett, 1 kast, r ut pinnen. Gjenta dette til du har brukt litt mindre enn halve nøstet med garn, eller til du synes kluten er bred nok 22 masker på pinne nr 3½ = 10 cm For- og bakstykket: Legg opp (182) 194 (206) 222 (238) 254 masker med kittpå rundpinne nr3 og strikk10 cm vrangbord frem og tilbake2 rett, 2* vrang, 2 rett*, gjenta fra *-* pinnen ut. Skift til rundpinne nr 3legg ½ opp 4 nye masker i slutten av pinnen og strikk rundt. Disse 4 maskene er oppklippsmasker og e

Rilleskjerf med dusker - Gustav & Berta

Hvordan øke antall masker når du strikker Din strikkeblog

Hvordan øke fint på ermene? - Linda gjør ting hun ikke ka

Instruksjonsvideo fra Sandnes Garn som lærer deg å øke antall masker Øke til høyre: Plukk opp tråden mellom 2 masker ved å føre pinnen inn forfra og sette den på venstre pinne. Strikk den som om den var en maske i den teknikken du strikker i (rett eller vrang). Øke til venstre: Plukk opp tråden mellom 2 masker ved å føre pinnen inn bakfra og sett denne løkka på venstre pinne

Øking av masker gjøres slik: 1. maske taes løst av, neste maske strikkes først foran uten å ta den av pinnen, strikk så samme maske på baksiden av masken, før den legges over på den andre pinnen. Det blir da en maske mer for hver omgang på denne lappen. For å få en firkantet lapp , økes det bare på begynnelsen av hver pinne. Lykke. Altså - jeg vet hvordan man øker masker når man strikker, men holder på med 2 r og 2 v på en arm. Det skal økes 2 masker hver 4. centimeter, og jeg skjønner IKKE når jeg skal øke. Blir fire rette etter hverandre etc. sånn som jeg holder på. Bilde vedlagt. Har spurt på face og du store Alpakka men..

Tips & triks - Kantmaske - første maske løst av - 05

4 økninger du bør kunne - Bloggen - We Are Knitter

Når arbeidet måler ca. 7 cm, begynne å øke maskeantallet slik: Strikk 1 maske etter fargeløkken, lag 1 ny maske mellom 2 masker (= løft tråden mellom 2 masker opp på venstre pinne. Stikk høyre pinne inn i tråden/ masken på baksiden av pinnen og strikk 1 rettmaske = 1 ny maske) Da må du felle slik: Begynn hver pinne, altså både fra retten og vrangen med å felle. La oss si at du begynner med en pinne fra retten. Da feller du 4 m i begynnelsen av pinnen og så strikke pinnen ut. Så snur du, og feller 4 masker i begynnelsen av den, før du strikker pinnen ut. På neste rette så feller du 3 masker, strikk pinnen ut Strikk 1 m rett, øk 1 maske og strikk vanlig ut pinnen.. dette skal du gjøre til du har 22 masker. ( det skal bare økes på begynnelsen av hver pinne) Når du har 22 masker skal du på neste omgang øke en maske for hver maske du strikker. dette gjøres enkelt med å strikke en maske i fremre og en maske i bakre «ledd» å masken Er det pinne 2 og 3 på innerborden du mener? Isåfall skal det strikkes et kast i begynnelsen av pinnen, resten av maskene strikkes rett (altså 1 maske økt i begynnelsen av pinnen). 28. august 2016 kl. 23:1 Strikk to masker sammen i begynnelsen av ny pinne, etterfulgt av tre rettmasker, og to masker sammen i slutten av pinnen. Gjenta til starten av omgangen. Strikk en runde rettmasker. Ryk tråden i en ganske god lengde og trekk tråden gjennom alle maskene før du fester tråden til slutt på vrangen

denne pinne 10 masker jevnt fordelt til 14 masker over hver flette. Fell av. Venstre side: Strikk som høyre, men på begynnelsen av pinnen strikkes det 3 knapphull på stolpen. Det første etter 3 cm. Hvert knapphull strikkes over 3 masker ( som legges opp igjen på neste pinne ), 2 masker fra kanten . De andre strikkes med 8 cm imellom Det er lurt å øke i 2. maske på begynnelsen av pinnen og i siste maske på slutten av pinnen. Fortsett med samme økning annenhver pinne 4 g. (8 m økt) Da har du 62 m. Da legger du opp 24 m som blir foran på lua, tar sammen på en liten ermepinne eller strømpepinner og strikker glattstrikk rundt ca 8 cm Pinne 2: 1 rett, 1 vrang ut pinnen Jeg strikket frem og tilbake men skal prøve å strikke rundt og rundt neste gang for å unngå den litt stygge sømmen ved sammensying. Det blir da det samme prinsippet: oddetall masker og 1 rett 1 vrang rundt og rundt. Den første masken strikkes rett 1.omgang, vrang 2.omgang, rett 3.omgang osv Så feller du i begynnelsen av hver pinne (det blir på retten i den ene siden og vrangen i den andre siden). Fell 2 m i begynnelsen av pinnen. Strikk ut pinnen. Snu. Fell 2 masker. STrikk ut pinnen. Snu. Gjenta (du skal gjøre det to ganger. Neste gang feller du en maske i begynnelsen av hver pinne. Dette gjør du fire ganger Pinnen du skal strikke videre på har fra høyre mot venstre, altså, første masken på pinnen du skal fortsette på er sort-hvit-sort. Pass på at ringen er stor nok til å romme det antall masker som du skal jobbe i det. Rnd 7: kjm i første lm-5 bue, 1 lm, sc, hdc, 2 st, 3 st, 2 st, hdc, fm i hver lm-5 sløyfe rundt 5 kronblader laget , kjm i første sc å delta

Hvordan øke ved å strikke to masker i én maske - Kreative

Legg opp 32 (36) 40 masker, strikk 1 pinne. På neste pinne øker du 1 maske innenfor de 2 ytterste maskene i begynnelsen av pinnen, og i begynnelsen av neste pinne strikker du 2 masker sammen. Legg opp 3 masker. Strikk *2 m, 1 kast, r ut pinnen*. Fortsett å øke på denne måten i begynnelsen av hver pinne til du har i alt ca. 80 m på pinnen (eller ca 25 cm.) Herfra skal det felles i begynnelsen på hver pinne på følgende måte: Strikk 2 m, 1 kast, 1 m løs av, str 2 m r sammen og trekk den løse masken over. De sist På beg. av omgangen feller du tre masker, strikker ferdig denne, snur der neste ermehull skal være, feller tre masker, strikker pinnen ut, osv. Altså Antallet masker du skal felle, er i begynnelsen av hver pinne Sist oppdatert 28.02.2019. Det finnes flere nettsteder som har laget strikkeskoler. Her er et utvalg. Disse lenkene kan være til hjelp både for den som er helt blank på å strikke, den som trenger å friske opp grunnteknikkene og den som vil lære seg mer avanserte teknikker Necline - Baksiden av halslinningen Sl1pwyib - Løft en maske over på høyre pinne som om den skal strikke vrang med tråden bak Sl1pwyif - Løfte en maske over på høyre pinne som om den skal strikkes vrang med tråden foran m1 - Øk 1 maske. Følgende er i grunnen best å se på YouTube (Det er link til hver enkel) M1L - Her M1R.

Avlangt babyteppe

Hvordan telle masker i en omgang - Blogge

Strikkeskole for nybegynnere - Plussti

 1. Legg opp 3 masker på P.nr 6, med garn vamse eller fritidsgarn ullgarn Øke med 1 maske i begynnelsen av hver omg til du har 20 masker. Så feller du 1 maske begynnelsen av hver pinne til du har igjen 3 masker. Fell av. Blomsten sys sammen Hekle grønn stilk med øvredel del gul . Sys på blomsten . Toves på 40 grader
 2. 1) Stikk høyrepinnen inn gjennom første maske på venstre pinne - stikk fra høyre side av løkken 2) Hent tråden slik pilen viser (på tegning 1), og trekk den tilbake gjennom masken. Den nye løkken ligger nå som en vrangstrikket maske på høyre pinne 3) Slipp den gamle masken av fra venstre pinn
 3. Her er luen ca 26 cm lang, fra toppen og ned til kanten av luen. Strikk lengden på luen før du begynner å felle på samme måte som du økte. Felling: Ta 2 masker sammen i begynnelsen av hver pinne i 1 omg., så 1 omg. uten felling, deretter 1 ny omg. felling til det er få m igjen i toppen av luen

Øke til høyre og venstre - Pickle

Legg opp 3 masker. 3. Strikk første pinne ved å øke 1 m på den midterste masken. Alle kantmaskene strikkes. 4. Videre økes det med 1 maske i begynnelsen av hver pinne på 2. maske. 5. Strikk til arbeidet er 7 cm på sidene. 6. Fortsett slik: strikk kantmasken, fell 1 maske og strikk pinnen ut. 7 Nå feller du en maske i begynnelsen av hver pinne til det er fem masker igjen på pinnen. Nå øker du en maske i begynnelsen på hver pinne til det er 20 masker på pinnen. Fell av. Toves med vrangsiden ut på 60 grader i vaskemaskinen. Bruk en spiseskje grønnsåpe. Pynt!. R y g g e n Legg opp 101 (111, 121, 131, 141) masker. Ri b b k a n t 1 . p i n n e , v r a n g e n : 1 vrang, *1 rett, 1 vrang*, gjenta *-* pinnen ut

øke - strikkespin

Jeg begynte med å legge opp 5 masker og strikket 6 pinner frem og tilbake. Så fortsatte jeg, men økte 1 maske i begynnelsen av hver pinne til jeg fikk 22 masker tilsammen. Neste pinne økte jeg på hver maske slik at jeg fikk 44 masker. Etter det strikket jeg frem og tilbake med vrangbord strikk. 2 rett og 2 vrang,2 rett og 2 vrang ut pinnen Bilder og omtaler av ting og tang som har blitt til ved hjelp av strikkepinner, heklekrok, garn, blyanter og annet materiale som en kan forme og bruke i en skapende prosess. Ofte vil jeg også fortelle hvor jeg fant inspirasjon, eller legge ut mønster. tirsdag 20. september 2011 Legg opp 44 masker på strømpepinne nr. 2,5-3,0. Strikk vrangbord, 1 vridd rett, 1 vrang. 6 cm. Strikk en omgang rett. Strikk videre rett samtidig som det tas ut masker til tommelkilen. På venstre vott tas det opp masker til tommelkile i slutten av den andre pinnen. På høyre vott strikkes tommelkilen i begynnelsen av den tredje pinnen Når arbeidet måler ca 8 cm økes 1 maske på hver side av merke. De økte maskene strikkes etter hvert med i diagram. Gjenta økingene hver (2½.) 2. (2.) 2½ (2.) 2½. cm til i alt (48) 52 (56) 60 (64) 68 masker. Strikk til erme måler (24) 27 (30) 33 (36) 40 cm, eller ønsket lengde. Fell 5 masker midt under erme. OBS -jeg pleier å strikke en maske også øke en maske. strikke til jeg har tre masker igjen på pinnen, strikke sammen to masker og strikke den siste. Så strikker du vanlig tilbake uten å gjøre noe!* Så gjentar du fra * til * til du har 18 riller(36:2=18). Så starter du med å felle på begynnelsen av pinnen og øke på slutten av pinnen.

Bland 1 ts honning ut i vannet og hell oppi sammen med resten av blandingen. Bland godt. Ta deigen og fordel den utover to stekebrett slik at de fyller hele brettet. Sett i ovnen på 180 grader i ca 10 min. skjær opp i pase knekebrødstr med en pizzaskjærer Sett tilbake i ovnen og stek i ca 30 minutter Hvor mange slike masker du trenger, avhenger av hvor stor tingen du skal strikke, skal være. Om du er usikker, så legger du opp 10 masker og måler hvor langt det ble på pinnen. Da kan du regne med at en maske med den pinnestørrelsen og den typen garn du bruker, blir en tiendedel av det tallet du fikk da du målte Opriften sier 'legg opp 260 masker, strikkefasthet 27m/10cm på pinne 3. Du bruker pinne 2,5 istedet. Ifølge tommelfingerregelen får du da en maske mer, og en strikkefasthet på 28 masker istedet. Er det så farlig? Opriftens størrelse: 260 m/2,7 = 96,3 cm. Faktisk størrelse: 260 m/2,8 = 92,85 cm. Ca en størrelse mindre begynnelsen og slutten av pinnen ca hver 1 ½ cm til det er 40 masker på pinnen og ermet måler ca 10 cm. Fell nå 3 masker på begynnelsen og slutten av pinnen for ermetopp. Fell deretter 1 maske på hver 2. p, 2 ganger i hver side. Fell av de resterende 30 maskene. Montering: Mask eller sy sammen 10 masker på hver skulder. Sy sammen unde

Legg ut 2 masker i begynnelsen av pinnen 3 ganger på hver side til 35 masker. - Strikk 10 cm, eller 20 riller. - Strikk 6 cm vrangbord som på bakstykket. Midtveis strikker du 4 huller jevnt fordelt over arbeidet. Fell av. - Plukk opp 47 masker langs kanten ved åpningen til beina Øke til høyre: Plukk opp tråden mellom 2 masker ved å føre pinnen inn forfra og vri den til høyre slik at det blir en løkke. Sett denne løkka på venstre pinne og strikk den som om den var en maske i den teknikken du [

Video: Ta masker løs av pinnen - Pickle

Trekantsjal - Museumshåndverkern

 1. Plukk opp 52-56 masker (alt etter hvor vid du vil halsen skal være) på rundpinne nr. 6 inkludert maskene på maskeholderne. Sett et merke i begynnelsen av pinnen. Strikk 3 vrang 1 rett rundt i ca. 19 cm, eller ønsket lengde. Fell av svært løst, eller søk opp elastisk avfelling. Fest alle tråder. Ferdig
 2. Legg ut 1 maske på hver side, (etter 2. maske fra begynnelsen av pinnen og før 2. maske på slutten av pinnen). Strikk 4 riller og gjenta prosessen. Dette gjøres helt til arbeidet teller 52 masker. Strikk videre til ønsket ermelengde og fell av alle maskene. Riktig ermelengde måles fra nakkebenet til midten av hånden
 3. Bytt til korall og strikk en omgang. På andre omgang skal du øke. Du øker ved å plukke opp tråden mellom maskene med venstre pinne forfra, så strikker du denne vridd rett, altså i bakre del av masken. *Strikk 23 (24) 25 masker, øk 1* , gjenta fra * til * omgangen ut. Etter dette skal du strikke glattstrikk i 9 (10) 11 cm
 4. Gjenta siste pinnen frem og tilbake til du har strikket opp halvparten av garnet. Masketallet her er ikke så viktig. Jeg hadde ca 190 sånn for referanse :) Nå har du en trekant med den lengste siden på pinnen, og skal avslutte å øke og heller felle en maske i starten av hver pinne: Strikk 1 maske rett. Strikk 2 masker rett sammen. Strikk.
 5. Videre felles det i begynnelsen av hver pinne 1 m ved å strikke 2 m sammen, fortsett raglansfellingen som før på annenhver omgang i alle overganger til det er felt i alt 26 (28) 30 (31) 32 ganger. Strikk opp masker i den avfelte halsåpningen, 1 m i hver m, strikk rett frem til omgangens begynnelse
 6. Hekle 2 halvstaver i hver fm ut omg = 16 masker (legg en merketråd på begynnelsen av hver omg, slik at du vet hvor du begynte) 3. Hekle 1 halvstav i første maske, 2 halvstaver i neste mske.

Sånn fortsetter du å øke 2 masker begynnelsen og slutten av pinnen hver 3 omgang til det ikke er flere masker å ta med. Fell av og sy eller strikk ammen i toppen. Sett i gang å strikk! Denne er kjempefin for små hoder i kulda:- Legg opp 5 masker, strikk 6 pinner. Fortsett, men øk 1 maske i begynnelsen av hver pinne til det er 22 masker. På neste pinne økes det i hver maske (fremste og bakerste maskeledd) = 44 masker. Strikk videre 15 cm vrangbordstrikk med 2r, 2vr. Strikk så 2 og 2 masker sammen til det er 22 masker For å strikke ett kast ta tråden over pinnen før du strikker neste maske. Dette blir et hull, og neste omg. strikker du denne tråden som en vanlig maske (det er da blir det hull). Altså strikk en rett, ta tråden over pinnen og så strikk 1 rett. Slik får du hullrad uten å øke til flere masker og du vil igjen ha 3 rett og 2 vrang

Stikk høyre pinne inn i masken forfra. 2. Hent tråden og dra den gjennom masken. 3. Løft masken av venstre pinne. 4. Begynn på nytt. Strikke vrangt er litt mer vrient. Men egentlig er det bare bakvendt rettstrikking. 1. Legg tråden foran venstre pinne i stedet for bak. 2. Stikk høyre pinne inn i masken bakfra Jeg brukte Safir og pinne nr. 4. Hele arbeidet strikkes fram og tilbake. Legg opp 5 masker, strikk 6 pinner. Fortsett, men øk 1 maske i begynnelsen av hver pinne til det er 22 masker. På neste pinne økes det i hver maske (fremste og bakerste maskeledd) = 44 masker. Strikk videre 15 cm vrangbordstrik :nikker: Strikker den andre masken vridd. Dersom det er øking i begynnelsen eller slutten av arbeidet, øker jeg på samme måten dersom det bare er en. Hvis det skal økes flere masker legger jeg tråden i løkker over strikkepinnen, til jeg har like mange masker som det skal økes. Disse maskene strikkes videre som vanlig. Øking av masker på begynnelsen og slutten av pinnen.. Lagt inn av Øking av masker på begynnelsen og slutten av pinne Plukke opp masker juli (1)This feature is not available right now. Please try again later.Want music and videos with zero ads? Get YouTube Red.Fig. 5: Gjenta til du har det antall masker du skal legge opp ifølge opriften * Strikk 2 og 2 masker sammen til det gjenstår 8 masker på pinnen. (Bytt til strømpepinner når det blir trangt på pinnen) KNUTE: Strikk disse 8 maskene rett uten å snu arbeidet, du bare skyver maskene tilbake på pinnen, trekker tråden godt til på baksiden og starter på begynnelsen av pinnen igjen

Denne oprift er på norsk. Sunday Collar strikkes fra halskanten og ut, med økninger i ribbmønsteret. I begynnelsen og slutten av pinnen strikkes dobbelstrikk, slik at det oppnås en pen kant som ikke ruller. Til slutt plukkes masker opp langs halskanten, og det strikkes en i-cordkant. Kragen lukkes foran med en knapp. Etter at kragen er strikket, skal den vaskes og blokkes, slik at den. maske i begynnelsen av annen hver pinne. De økede maskene skal passe til mønste-ret, øk 1 r foran 1 vr og 1vr foran 1r. Strikk til garnnøstet tar slutt. Start på det andre garnnøstet og strikk speilvendt. Her minsker du med 1 maske annenhver pinne. Pass på at begynnelsen av tråden i det nye nøstet har samme fargenyanse som enden av

Strikkepinner med pinne nr 8; forberedelse . Generelle strikkeinstruksjoner. Kantsting: Kantsømmen strikkes ikke på slutten av raden, men løftes bare av og strikkes i begynnelsen av neste rad. Strikk to masker sammen Øk 1 maske i begynnelsen på hver pinne (øk innenfor 1 maske) til arbeidet måler ca. 55 (65) cm (teppets sider måler ca. 80 (90) cm). Fell videre i begynnelsen på hver pinne ved å strikke 2 masker rett sammen til det er 3 masker igjen på pinnen. Fell av disse maskene og fest tråden. Strikk gjerne tepper etter andre oprifter Fine Wool - pinne nr 3,5 eller 4,0 Babyull - pinne 3,5 - 4,5 Alternativ 1: Legg opp 1 maske, øk ved å strikke 2 m i samme maske. Fortsett å øke ved å strikke 2 m i første maske på hver pinne til klutens sider måler ca 10 cm, Videre felles det i begynnelsen av hver pinne ved å strikke de 2 første m sammen Legg opp 100 (108) 116 masker på pinne nr. 3 og strikk 4 cm vrangbord * 2 rett, 2 vrang *, gjenta fra *-* omgangen ut. Strikk 1 omgang rett, samtidig som det økes 0 (2) 4 masker jevnt fordelt på omgangen = 100 (110) 120 masker. Fortsett resten av luen etter diagrammet, gjenta rapporten 10 (11) 12 ganger Legg opp 3 m med dobbelt (eller enkelt) garn på pinne 4 mm. Øk 1 m først på alle pinner ved å strikke masken både forfra og bakfra til du har 24 m. Strikk deretter 8 p dobbelt perlestrikk uten å øke. Skift til pinner 3 mm og fordel de 24 maskene på 2 pinner ved å sette hver 2. m over på en hjelpepinne (= 12 m på hver pinne)

Strikking: Hjelp meg å tolke oprift Emms hobbyhjørne. Emms hobbyhjørne Har du en hobby? Har du laget noe fint? Vil du skaffe deg en hobby, vil du dele tips, eller spørre Jeg har økt ut til tommelen med økinger som heller mot høyre og venstre. FL2F* avslutt med 4 vr og FL2F med maska som er tatt løst av fra begynnelsen av omg. og neste pinne løft første m rett av, 1 r*. SAMTIDIG som det felles 1 m i hver side av hælen, på annen hver pinne 3 ganger, til maskeantallet er 54 Legg opp 28 masker på strømpepinne 4. Strikk en vrangbord med 2 rette og 2 vrange til det måler ca fire cm. Strikk så rettstrikk videre og øk 2 masker med ca 2 cm mellomrom, 6 ganger. (Husk å øk på samme sted hver gang. Jeg øker en maske i begynnelsen og slutten av runden, og tenker at økningen skal komme på innsiden av armen)

 • Sosekjøtt trines matblogg.
 • Volksbank bremen geldautomaten.
 • Stadtrundfahrt münchen.
 • Polarisert glass.
 • Endre størrelse på skjerm.
 • Vw t5 1:18.
 • Alberts berlin.
 • La redoute barn.
 • Film om hjernen.
 • Family tree dna customer sign in.
 • Doro pc.
 • Wizzair kontakt polska.
 • Yrkesdykker jobb.
 • Kontoeröffnung prämie ipad.
 • Nike presto dame.
 • Wizzair kontakt polska.
 • Tcs mitgliedschaft motorisiert.
 • Platoniske forhold.
 • Kobling av automatsikring.
 • Små bjeller.
 • Klesknagg.
 • Gerry weber open 2018 rahmenprogramm.
 • Laser world of photonics 2018 shanghai.
 • Rauma kommune byggesak.
 • Okcupid >#.
 • Download google photos to computer.
 • Cyrus persia.
 • Große leinwand zum bemalen.
 • Plants vs zombies garden warfare 2 split screen.
 • Sag es laut xavier naidoo original.
 • Regissør utdanning.
 • Freddy moore renee moore.
 • 4 zimmer wohnung in hildesheim nordstadt.
 • Nationalism encyclopedia britannica.
 • Hilary swank filmer.
 • Hepatit c wikipedia.
 • Dyshidrose.
 • Restaurant verdens ende.
 • Westre konditori ørsta.
 • Hockerty reklamation.
 • Berlin 1948.